Qui Som?

Des de l'àmbit socioeducatiu t'oferim la nostra experiència i professionalitat acompanyant-te i assessorant-te en la criança dels teus fills/es
CONTACTE

Núria Hermosa Vàzquez

Soc la Núria, professionalment he passat els darrers vint anys com a educadora social amb infants i joves a centres de menors. Una feina de vegades complicada, però alhora gratificant i divertida. La feina al centre em va portar a formar-me al llarg d’aquests anys a banda de la diplomatura en Educació social (Universitat de Barcelona): Màster en intervenció breu estratègica (Institut Gestalt de Barcelona), Màster en estudis de la diferència sexual (DUODA, Universitat de Barcelona), violència filio-parental, pràctiques restauratives, parentalitat positiva, dol i d’altres cursos, seminaris, congressos, etc.
Soc mare d’una noia, i la maternitat em va fer més empàtica per entendre les dificultats que porta la criança en si, res és lineal ni perfecte, però hem d’aprendre a gaudir, a vegades acceptar i altres patir.
Estem convençudes que el nostre servei pot ajudar a millorar les coses a casa, les relacions amb els nostres infants i joves, donar altra mirada a les problemàtiques que a vegades es presenten a l’hora d’educar, és per això que ens vam decidir a crear Arrels.

Anna B. Rojo

Sabent que la meva vocació estava dins el món social, vaig decidir estudiar la Diplomatura en Educació Social essent graduada l’any 2001 per la Universitat de Barcelona. Vaig començar la meva vida professional treballant amb infància, sempre en centres de protecció de menors on encara intervinc directament amb els nois i noies.
La vida personal em va portar a ser mare per via adoptiva i per seguir la meva formació vaig decidir cursar el Màster en Acolliment, Adopció i Post adopció, també a la Universitat de Barcelona junt amb la Universitat Ramon Llull.
Des de l’any 2015 i paral·lelament al meu treball en actiu com a Educadora Social en centres de protecció, amb la meva companya Núria, decidim crear el Servei Arrels, Educar i Créixer, que pren forma fruit de l’experiència laboral de més de 15 anys amb infants, joves i les seves famílies.
Aquesta experiència ens ha ensenyat a voler treballar no només amb l’infant o jove, sinó amb el conjunt familiar, implicant els referents adults directes en la millora de la seva història familiar.

Formulari de Contacte

Podeu deixar-nos la vostra consulta via email o whatsapp amb les vostres dades i un número de telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres

Contacte

Telèfon

Anna: 636 615 314

Núria: 653 186 498

Correu Electrònic

[email protected]