ACOMPANYAMENT FAMILIAR

Millora les teves habilitats educatives sense sortir de casa.

Arrels, educar i créixer, és un servei d’acompanyament socioeducatiu a domicili per a famílies amb infants i joves a càrrec.

L’objectiu principal del nostre servei és oferir-vos un espai de suport i intervenció individualitzada. Treballem per dotar-vos d’eines i habilitats educatives per a millorar les relacions de convivència, disminuir conductes inadequades, i reforçar el vincle i la comunicació amb els vostres fills i filles.

La nostra intervenció amb els infants i joves els ajudarà a gestionar millor els seus conflictes, frustracions i desmotivacions, ja siguin en l’àmbit familiar, entre iguals, o acompanyant-los acadèmicament per intentar eliminar el risc del fracàs escolar.

Us acompanyem quan sorgeixen dificultats en la criança, recolzant la vostra tasca educativa i relacional, realitzant canvis en aquelles coses que no us funcionen. Amb el vostre compromís i implicació, trobarem els vostres propis recursos i capacitats per adequar-los a les necessitats dels vostres fills i filles a cada moment.

Treballem en parella educativa i, encara que també fem sessions en línia, acostumem a intervenir a domicili, evitant així el vostre desplaçament. Acostar-nos a casa vostra us fa sentir més còmodes i ens permet vincular-nos i conèixer-vos millor. En qualsevol cas, garantim una total confidencialitat.

Tenim formació específica en el treball amb famílies d’acollida i adopció. Emfatitzem en la creació de la història de vida, identitat o recerca d’orígens, per a garantir un bon desenvolupament emocional i relacional.

 

Si vols saber més de nosaltres, consultes, dubtes….. contacta’ns

Formulari de Contacte

Podeu deixar-nos la vostra consulta via email o whatsapp amb les vostres dades i un número de telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres

Contacte

Telèfon

Anna: 636 615 314

Núria: 653 186 498

Correu Electrònic

[email protected]